Wie is Sandra Jansen?


In drie woorden omschreven; een creatieve duizendpoot.
Van jongs af aan, ongeveer vanaf mijn 12e jaar, teken ik interieurs.
Mijn kamer was de ideale pek om mijn idee├źn uit te voeren, mijn ouders waren vaak verrast als mijn kamer weer eens een totaal andere look had.
Toch twijfelde ik toen ik voor de keuze stond welke opleiding te doen. Ik koos voor het kappersvak. Met veel plezier heb ik dit ruim 20 jaar gedaan. Ik heb onder andere aan de couture shows van Frans Molenaar, Sheila de Vries, Paul Schulte en Ronald Kolk meegewerkt.


Ondertussen heb ik ook geschilderd, veel in opdracht. Daarnaast ben ik dol op schoenen en vooral schoenen met hoge hakken. Trots ben ik op mijn High Heels Project. Een serie schilderijen met een thema waarin een hoog gehakte pump verwerkt is. De thema's hebben veel met theater en muziek
te maken en dan vooral musicals.

De 'Ik hou van Holland' schoen is niet meer in mijn bezit, deze heb ik aan Linda de Mol overhandigd en staat op de redactie van de Linda.

Vele jaren heb ik bij vrienden en in familiaire kring interieurs ontworpen en adviezen gegeven. Dit was goed te combineren met het moederschap. Inmiddels zijn onze 3 dochters zelfstandig en bleef er genoeg tijd over om de studieboeken er weer bij te pakken.
Een logische keuze was alsnog binnenhuisarchitectuur te gaan studeren.
Na het succesvol afronden van mijn opleiding kon ik dus officieel aan de slag. Eindelijk kan ik nu al mijn creativiteit tot uiting brengen. Het maken van een plattegrond, handgetekend of digitaal geven mij ontzettend veel voldoening.
Mijn passie voor wonen en inlevingsvermogen kunnen ieders wensen tot leven laten komen, of dit nu met onbeperkt of klein budget is maakt daarbij niet uit. Met wat kleine aanpassingen kun je soms al heel veel bereiken.

Bij het inrichten van diverse ruimtes, zoals woningen, stands voor beurzen, tuinen, maak ik ook gebruik van eigen ontwerpen. Bijvoorbeeld een wastafel, lampen, open haarden en dergelijke. Hier vind u enkele voorbeelden van deze ontwerpen.


Inmiddels heb ik een mooi team om mij heen verzameld en werk ik samen met diverse leveranciers en specialistische bedrijven. 

Ik nodig u graag uit om verder op mijn website rond kijken. Is uw interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier..